اپتومتری (بینایی سنجی)

چشم هم مانند سایر قسمت های بدن تحت تاثیر دیابت و عارضه های آن قرار می‌گیرد. موضوعی که باعث منحصر به فرد شدن چشم در بیماران دیابتی می‌شود ساختار خاص چشم  و وابستگی شدید همه افراد چه دیابتی و چه غیر دیابتی به دیدن و بینایی می‌باشد. جالب است بدانیم ۱/۳ از بیماران دیابتی برای اولین بار در طی معاینات چشم از بیماری خود باخبر می‌شوند. حساسیت بالای ساختار چشم و راحتی مشاهده سیستم عروق و اعصاب ته چشم، باعث شده تا معاینه چشم نه تنها برای اطمینان از سلامت چشم بلکه برای بررسی وضعیت عروق و اعصاب بدن هم مورد استفاده قرار گیرد.
از این رو معاینه چشم در همه جای دنیا برای افراد دیابتی امری الزامی تلقی می‌شود. دیابت همه قسمت‌های چشم را تحت تاثیر قرار می‌دهد. کاهش اشک چشم، پیر چشمی زودرس،‌ درگیری شبکیه چشم،‌ آب مروارید زودرس،‌ افزایش فشار چشم، کاهش خونرسانی به قسمت‌های مختلف چشم، سکته چشم و در نهایت از بین رفتن بینایی از جمله اثرات دیابت روی چشم می‌باشد.
یکی از بخش‌های اساسی هر کلینیک دیابت اصولی و کارآمد، بخش چشم می‌باشد. غربالگری درگیری چشمی در افراد دیابتی توسط دستگاه‌های به روز و پیشرفته موجود در بخش چشم توسط پزشک فوق تخصص چشم و اپتومتریست انجام می‌شود.

  • بررسی سلامت چشم و عوارض چشمی دیابت مثل : رتینوپاتی دیابتی
  • فوندوسکوپی (عکسبرداری از ته چشم) توسط دستگاه فول اتومات
  • تجویز وسایل کمک بینایی مثل عینک ,لنز,منشور و …
  • بررسی و درمان تنبلی چشم در کودکان
  • مشاوره اعمال جراحی: لیزیک، لازک، پی ار کی و …